CIF – Dronningborg 1-1

Målscorer: 67. min. 0-1 Dronningborg 68. min. 1-1 Michael Rasmussen (assist: Morten Staugaard) Udskiftninger: 46. min. Kasper Ernst ud – Emil Børsting ind 73. min. Jeppe Winther ud – Matin Javan ind 86. min. Michael Rasmussen ud – Jacob Holste ind

Kort: 89. min. Advarsel Dronningborg Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 6
Emil Knudsen – 3
Jens Knudsen – 3
Niels Bonde – 2
Kasper Ernst – 2
Morten Staugaard – 3
Morten Schroeder – 3
Asbjørn Hougesen – 3
Nicklas Nygaard – 3
Jeppe Winther – 3
Michael ”Digger” Sørensen – 3
Emil Børsting – 3
Jacob Holste – UB
Matin Javan – 2

Kampens spiller: Rasmus Laursen (6) Målmanden spillede, som en af de eneste op til sit niveau. Han holder os inde i kampen ved flere lejligheder, bla. i kampens start. Han er klar, når der er brug for ham. En rigtig super indsats af den rolige keeper. Virkelig flot! Derudover må det siges at vi i dag havde en kollektiv offday. Men holdet skal have ros for at kæmpe en vis del ud af bukserne, når spillet ikke kører som i dag. Det viser at vi aldrig giver op. Det kan vi tage med videre. – Kæmp videre!