CIF – FC Djursland 3-2

Målscorer: 04. min. 1-0 Jeppe Winther (Assist: Michael Rasmussen) 37. min. 1-1 FC Djursland 43. min. 2-1 Morten Schrøder (Assist: Emil Knudsen) 54. min. 2-2 FC Djursland 90. min. 3-2 Jeppe Winther (Jacob Holste)

Udskiftninger: 54. min. Alexander Holm ud – Jacob Holste ind 62. min. Emil Knudsen ud – Matin Javan ind 84. min. Michael Rasmussen ud – Arash Hosseini ind

Kort: 30. min. Advarsel Jeppe Winther 70. min. Advarsel FC Djursland Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 6
Emil Knudsen – 4
Danjal Davidsen – 5
Niels Bonde – 3
Kasper Ernst – 4
Emil Børsting – 3
Morten Schroeder – 4
Alexander Holm – 4
Nicklas Nygaard – 3
Jeppe Winther – 5
Michael ”Digger” Sørensen – 3
Matin Javan – 3
Jacob Holste – 4
Arash Hosseini – UB Kampens spiller:

Rasmus Laursen (6). Keeperen var en solid sidste skanse, og holdt ved flere lejligheder CIF inde i kampen, ved nogle afgørende situationer. Sikker ved indlæg, stærk ved afslutninger og en vigtig mand. Stor ros til den rolige mand. Derud over skal målscoreren Jeppe nævnes, med hans 2 mål og utrolige vilje, til at arbejde for holdet altid – Virkelig en holdspiller!