CIF – Skovbakken 3-2

Målscorer: 59. min. 0-1 Skovbakken 71. min. 1-1 Jeppe Winther (assist: Morten Staugaard) 73. min. 2-1 Morten Staugaard (assist: Asbjørn Hougesen) 89. min. 2-2 Skovbakken 91. min. 3-2 Jens Knudsen (assist: Asbjørn Hougesen)

Udskiftninger: 59. min. Matin Javan ud – Morten Staugaard ind 59. min. Jacob Holste ud – Kasper Ernst ind 66. min. Nicklas Nygaard ud – Morten Schrøder ind 90. min. Jeppe Winther ud – Nicklas Nygaard ind Kort: 35. min.

Advarsel Skovbakken 85. min. Advarsel Skovbakken

Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 5
Emil Knudsen – 5
Jens Knudsen – 5
Danjal Davidsen – 5
Jacob Holste – 5
Nicklas Nygaard – 5
Niels Bonde – 4
Asbjørn Hougesen – 5
Matin Javan – 3
Jeppe Winther – 5
Michael ”Digger” Sørensen – 4
Kasper Ernst – 4
Morten Staugaard – 5
Morten Schrøder – 4

Kampens spiller: Asbjørn Hougesen (5). Venstre kanten spillede en flot kamp. Altid utrolig arbejdsom, og stærk i duellerne. En kriger. Hans super gode indlæg skulle vise sig at have afgørende indflydelse. Generelt skal hele holdet have ros for at endnu engang at arbejde hårdt for at få et resultat, hvilket også lykkes. De vil kæmpe for hinanden, hvilket et en fryd at se.