CIF – Vatanspor 1-3

Målscorer: 17. min. 0-1 Vatanspor 20. min. 0-2 Vatanspor 55. min. 1-2 Alexander Holm 62. min. 1-3 Vatanspor

Udskiftninger: 36. min. Nicklas Nygaard ud – Alexander Holm ind 36. min. Matin Javan ud – Michael Rasmussen ind 75. min. Danjal Davidsen ud – Emil Børsting ind 81. min. Morten Schrøder ud – Matin Javan ind

Kort: 42. min. Advarsel Emil Knudsen 64. min. Advarsel Vatanspor 73. min. Advarsel Vatanspor

Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 3
Emil Knudsen – 4
Jens Knudsen – 3
Danjal Davidsen – 3
Niels Bonde – 3
Kasper Ernst – 4
Morten Schroeder – 4
Asbjørn Hougesen – 4
Nicklas Nygaard – 3
Jeppe Winther – 3
Matin Javan – 3
Alexander Holm – 4
Michael ”Digger” Sørensen – 3
Emil Børsting – 4

Kampens spiller: Alexander Holm (4) I en for CIF dårlig kamp var ”den hvide Yaya” dagens bedste. Han pasninger var gode og sikre. Det var ellers en mangelvare i denne kamp for bjergets kæmpere. Alex lavede derudover et rigtig flot mål. Den ser vi gerne flere af i fremtiden. Efter en dårlig holdindsats må vi ind på sporet igen, og være fokuseret til de næste opgaver. Det er nu vi skal vise at kæmper for hinanden hele vejen igennem.