CIF -VRI 1-1

Målscorer: 27. min. 0-1 VRI 53. min. 1-1 Michael Rasmussen (assist: Kasper Ernst)

Udskiftninger: 46. min. Jacob Holste ud – Emil Børsting ind 53. min. Jeppe Winther ud – Matin Javan ind 59. min. Morten Schrøder ud – Nicklas Nygaard ind Kort: 25. min. Advarsel Morten Staugaard

Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 4
Emil Knudsen – 4
Jens Knudsen – 3
Niels Bonde – 3
Kasper Ernst – 3
Morten Staugaard – 3
Morten Schroeder – 3
Asbjørn Hougesen – 4
Nicklas Nygaard – 3
Jeppe Winther – 3
Michael ”Digger” Sørensen – 3
Emil Børsting – 3
Jacob Holste – 2
Matin Javan – 3

Kampens spiller: Asbjørn Hougesen (4) – løbe dynamoen var en evig trussel for VRI. Han kom til mange indlæg og var hele tiden udfordrerne i sit spil. Men lidt mere skarphed foran målet var flere af hans indlæg røget i rusen. Også Emil Knudsen og Rasmus Laursen skilte sig ud, i en kamp hvor VRI stod MEGET dybt og kun havde 4 afslutninger.