Dronningborg – CIF 2-1

Målscorer: 37. min. 1-0 Danjal Davidsen ( selvmål ) 58. min. 1-1 Morten Staugaard ( Assist: Jens Knudsen ) 70. min. 2-1 Dronningborg

Udskiftninger: 77. min. Emil Børsting ind – Michael Rasmussen ud 77. min. Matin Javan ind – Morten Staugaard ud 83. min. Arash Hosseni ind – Nicklas Nygaard ud 83. min. Emil Knudsen ud – Morten Staugaard ind

Kort: 86. min. Advarsel Jens Knudsen 91. min. Advarsel Morten Schrøder

Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 4
Emil Knudsen – 5
Jens Knudsen – 4
Danjal Davidsen – 4
Jacob Holste – 5
Morten Staugaard – 5
Morten Schroeder – 4
Niels Bonde – 4
Nicklas Nygaard – 5
Jeppe Winther – 5
Michael ”Digger” Sørensen – 3
Emil Børsting – 3
Arash Hossenei – UB
Matin Javan – 3

Kampens spiller: Morten Staugaard (5) – Den hurtige kant var en stor trussel for Dronningborg. Havde flere fine indlæg og var hele tiden udfordrende i sit spil. Scorede også et mål, efter et super rush af Emil Knudsen over 70-80 meter. Vi har nu sat os selv i en svær situation, hvor vi skal være skarpe i de næste kampe for at ende i top 4. Men vi kæmper videre for bjerget og vi skal nok klare det !