Fuglebakken – CIF 1-0

Målscorer: 92. min. 1-0 Fuglebakken

Udskiftninger: 66. min. Michael Rasmussen ud – Arash Hosseini ind 66. min. Nicklas Nyggard ud – Asbjørn Hougesen ind 74. min. Morten Staugaard ud – Emil Børsting ind 85. min. Jeppe Winther ud – Michael Rasmussen ind 89. min. Niels Bonde ud – Nicklas Nygaard ind

Kort: 82. min. Advarsel Fuglebakken 85. min. Advarsel Arash Hosseini 87. min. Advarsel Fuglebakken 87. min. Advarsel Morten Schrøder 90. min. Advarsel Asbjørn Hougesen

Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 5
Jacob Holste – 5
Jens Knudsen – 5
Danjal Davidsen – 5
Kasper Ernst – 4
Morten Staugaard – 4
Niels Bonde – 5
Nicklas Nygaard – 4
Morten Schrødder – 5
Jeppe Winther – 5
Michael ”Digger” Sørensen – 4
Emil Børsting – 4
Arash Hosseini – 3
Asbjørn Hougesen – 3

Kampens spiller: Rasmus Laursen (5) Keeperen diskede op med et par klasseredninger og holdte flot holdet inde i kampen. Var chanceløs ved målet. Han har virkelig spillet et flot sæson indtil nu. Bliv ved! På en svær bane, led begge hold under at spillet til tider ikke hang ordeligt sammen. Der blev fightet godt overalt på banen. Godt arbejde af drengene. Vi var lidt uheldige med at tabe, og et uafgjort havde været mest fair. Vi følte os lidt bortdømt af dommeren, som helt mistede kampen til sidst. Men sådan går det ind imellem og i sidste weekend vandt vi selv til sidst.