Nyheder fra Bjerget

Christiansbjerg IF 2020 – Nyhedsopdatering

Old boys:
Nok engang er der oldboys spillerne, der har trampet rundt på grusbanerne hver onsdag og holdt lidt liv i klubben og cafeteriet. Uanset vejrforhold selvfølgelig – stærkt klaret!

Indendørsfodbold:
I de mere varme indendørshaller har både dame- og herresiden været repræsenteret hen over vinteren. Der var bl.a. to herrerhold der kvalificerede sig til regionsfinalerne, men måtte se sig slået ud til (på dagen) bedre modstandere.

Standerhejsning udskydes:
Det er efterhånden en tradition på Bjerget, at første træning afholdes samlet på dame- og herresiden, men det kan desværre ikke lade sig gøre på den ellers påsatte dato, lør. d. 15. feb. – derfor må det udskydes. Ny dato bliver formentlig sidst i marts i stedet. I hører nærmere.

Nyt tag til omklædningen:
Det sidste års tid, er det efterhånden gået op for de mere garvede på Bjerget, at taget over boldrummene m.m. har trængt til en kærlig hånd. Prisen lød på godt og vel 30.000,- – men hvordan delen skulle de lige skaffes?
Det klarede den ældre garde i klubben selvfølgelig ved indsamling. Super godt klaret.

Bedre badeforhold til alle:
Det har ikke altid været godt med badeforholdene de sidste par år oppe på Bjerget. Det skulle der eftersigene været blevet gjort noget ved. Afkalkning af diverse vandrør med mere og en “ny regulator”, skulle have gjort forskellen.

Ny tøjaftale:
Der er indgået ny tøjaftale med Sport 24, hvilket vi ser meget frem til.

Genvalg af trænere:
For første gang i mange år, er der indgået samarbejde med samtlige trænere i seniorafdelingen. Det vil sige både for damerne og herrerne. Det er virkelig skønt, at man kan bygge videre på de igangværende projekter.

Dette var lidt nyt fra klubben af.

Husk der er Generalforsamling på CIF 9/3 kl. 19.00.

/Martin Hvid Rasmussen