Vorup FB – CIF 0-1

Målscorer: 6. min. 0-1 Jeppe Winther (assist: Matin Javan) 70. min. 0-2 Matin Javan (assist: Rasmus Laursen) Udskiftninger: 49. min. Morten Staugaard ind – Matin Javan ud 59. min. Matin Javan ind – Michael Rasmussen ud 65. min. Alexander Holm ind – Nicklas Nygaard ud 75. min. Michael Rasmussen ind – Matin Javan ud 85. min. Matin Javan ind – Jeppe Winther ud 85. min. Nicklas Nygaard ind – Emil Børsting ud

Kort: 15. min. Advarsel – Morten Schrøder 43. min. Advarsel – Vorup 48. min. Advarsel – Michael Rasmussen

Karakter (1-7): 1: Elendigt, 2: Dårligt, 3: Ok, 4: Godt, 5: Rigtig godt, 6: Super, 7: Exceptionelt

Rasmus Laursen – 4
Emil Knudsen – 5
Jens Knudsen – 5
Danjal Davidsen – 5
Emil Børsting – 4
Morten Staugaard – 4
Morten Schroeder – 5
Asbjørn Hougesen – 5
Nicklas Nygaard – 5
Jeppe Winther – 5
Michael ”Digger” Sørensen – 4
Alexander Holm – 3 Matin Javan – 5

Kampens spiller: Matin Javan (5). Så kom der gang i den hurtige frontløber! Var en stor mundfuld for Vorup´s forsvar. Han kom frem til mange chancer og med lidt mere held i afslutningerne, havde han også lavet flere mål. Det kommer snarest. Forsætter han sådan bliver han en stor gevinst for holdet. Endvidere var der comeback til den hårdfører kriger fra det nordlige Altanterhav. Stærk og solid indsats, som vi kender ham. Til sidst fik vi også gang i Alex. Og efter at han lige fik banket lidt rust af, faldt han godt ind på holdet. To gode tilføringer til holdet.